Farewell, my fair lady

imorse tog jag farväl av Pilgatan och allt som hör därtill, för att fara hem på skönt och efterlängtat sprotlov (bryter väl något förstås). 
 eller tja, det blir bra så länge det varar. när man sedan kommer tillbaka till skolan kommer man att inse hur mycket som ska göras (projektarbete, UF-mässa, CAE, allt!) så då kommer man få ångest dag 1.

Det kändes faktiskt lite sorgligt att fara hem, man har blivit så van Pilis. (höhö). och det är ju helt sinnes att vi bara kommer att bo där i 3,5 mån till! ah, jag vill aldrig att det ska ta slut!


" No elastic cord, just a rope. - That's why it's so cheap."



over and out från P

om 30 min sover vi, efter en sliten kväll med NK. känns inte riktigt fair att ha prov sista lektionen, sista dagen innan lov. men det kanske bara är jag.

ps. det vore bussigt om någon som kan det här med kodmallar och bloggdesign kunde vara barmhärtig nog att ta sig an våran blogg. den skulle behöva ett ansiktslyft, so to speak.
 det såg fint ut från början, men sen skulle vi bara "fixa till" lite..

talande dagens


"sick and tired of his trivial life - Tommy's eyes venture out to see the world."

rapport från en Pilgata

ny, fräsch, kreativ, obelastad. så känns denna blogg. hoppas det känns så länge, länge.
eftersom Amanda tog hand om introduceringen så fint så går jag rakt på sak. vi kan säga att min introducering, om det är någon, blir i bilder. oftast inte på mig själv.

det här är iaf min sambo, hysteriskt roligt tycker jag




det här är bara början, gott folk

the show must go on

i si sådär sju månader har vi nu delat på 22 kvadrat, och trots att vi båda är fullt vid liv så är detta inget vi rekommenderar andra till att göra. om man nu inte, till skillnad från oss, äger flertalet talanger i: matlagning, städning, tvättning, diskning och så vidare. (eller åtminstone kan, i alla tillstånd, hantera en mikro, dammsugare, tvättmaskin samt diskborste). sen krävs det förmågan att kunna hålla huvudet kallt när säkringarna går. eller brandvarnaren. eller när elementet enbart skapar minusgrader. eller när det blir tätt i avloppet. eller när kylskåpet börjar leva ett eget liv. eller att bara klara av att vara utan tv-kanaler. varav det sista har varit en riktig pärs! jag måste börja med mina lockrop till elektrikern igen.

RSS 2.0