Slå me int!

Det blev svårt, och inte har jag nått roligare att skylla på än att jag haft total tanketorka. Men när jag inte träffar min familj så ofta så har jag en tendens att förtränga dom där ”mörka, smått förvirrat sjuka” sidorna, jag menar hur skulle jag annars kunna ha hemlängtan?

Det va först när jag promenadade i skogen, mer eller mindre lyckat, som det slog mig att min familj ju är självaste skogsfolket, vi är må hända inga neandertalare just för att vi inte är utdöda, men bor man på en åker så räknas man nog in i arten. Kåta (tänk indiantält, inte det andra) på gården, husvagn i fjällen och att typ (notera att typ: troligtvis inte när det gäller mig) kunna köra traktor. Att hämta pären (för dom som behöver översättning:potatis) 50 meter från huset, se traditionsenliga sällskapsresan 2 ett ex antal gånger per år och såna där andra vanligheter som jag nu inte kan komma ihåg. Som att mjölka korna klockan fem varje morgon, inte att glömma. Inte undra på att jag for därifrån..Nejmen skämt åsido, ett av dom ovanstående påståendena stämmer inte, jag uuunddrraaarrarar vilket.

Det tog lite tid men jag tog mig slutligen i kragen i 7 minuter och kom fram till att jag vill veta vad du gör om exactamente 48 år, och dessa ord ska va med i texten: nätstrumpor, disney, studsmatta, spargris och leverpastej.


uppdatera mera

blev det svårt?
....

pest eller kolera

"Nu du Jensine: året är 2017 och du bor inte längre i en 40 kvadratare. Du har hus och hela köret, MEN två rum i detta hus måste du låta mig inreda. Och det kan sluta hur det vill vet du, det beror helt på mitt humör. Och nej det kan inte va förrådutrymmen och sånna saker. Så nu är frågan, antingen går det ena rummet i påskkycklingar och det andra i jultomtar. Eller så går ett rum i saw-anda och det andra i Pennywise the dancing clown. Och det kommer inte va halvhjärtat gjort förstår du. Inte på långa vägar."

fuck you, fuck life var väl ungefär det första jag tänkte när jag såg detta. herremin, du siktar direkt på akilleshälen du. jag som har nog svårt att tänka mig att bo tillsammans med någon just för att denne också ska ha något att tycka till om - så att tänka mig att du ska inreda är.. ja, sinnes.

amywho. är hemma i lögdeå nu, i ett HUS då, och har gått och tänkt. om man tänker sig att jag kanske kommer ha ett sovrum, ett badrum, ett kök, en hall, ett vardagsrum - jag antar att det är såna rum som räknas. jag kan ju säga att det är no way att du får inreda mitt sovrum - huvvaligen. någonstans måste jag väl få ro. och jag tänker att om det kommer bli som jag har det nu på pilis, så innefattar ju sovrummet både kontor och vardagsrum i ett. så sovrummet är heligt.

badrummet var först ett big no no, men sen insåg jag att eftersom jag klarat av att leva med denna designerns mardöm till toa hela mitt liv, så ska det nog gå med en toa á la Amanda. så den får du



kvar är då köket, hallen eller vardagsrummet. och då tänkte jag såhär: eftersom jag inte ens nu är gourmetkocken no 1, så lär jag definitivt inte vara det i ett kök som frambringar sjösjukekänslor. (sedan är jag ju snuskigt förtjust i köksinredning, det är så blankt och shiny:)). så nej.

sedan var valet lätt. vardagsrummet är ett överskattat rum. och dessutom är hallen det som syns mest utåt, så för att itne skrämma iväg någon överlåter jag vardagsrummet i dina händer, för inga gäster kommer ändå kunna backa ur när jag fått in dom så långt i "huset" som jag kommer äga. så, it's all yours! men snälla, inte såhär:


eller såhär

detta är sjutusen gånger värre än saw, påsk osv.. och om jag måste välja då, då vet du att det blir Saw och clownen - jul och påsk kommer inte komma in i mitt hem inte.

ok. hade lite problem med vad ditt topic skulle bli, men så hände det nu i eftermiddags. vi hade varit och ätit pizza och skulle fara hem, "det är ju så fint ute" så vi kan väl ta en "sväng på samhället" och bara "glida runt". i klartext: köra sakta i bilen för att kolla hus, människor, sånt som rör sig i nordmaling. jag vet inte om folk faktiskt gör såhär på riktigt eller om det bara är vi, men för mig är det en nära-döden-upplevelse, en riktig pärs. speciellt eftersom pizzan kanske inte riktigt kommit ner i magen än, och kroppen fått smärre solsting efter min powersolning som framkallade alla fräknar, men ingen brunfärg. så. till saken. detta är den av många mörka,smått förvirrat sjuka, sidor av min familj, berätta nu om era. vad försigår där borta i skogen när ingen ser?

skills, AF, skills


du fixar headern nu va?

RSS 2.0